moai stand up paddle boards

MOAI 10'6 WS (limited edition)

Speciaal ontworpen voor vrouwen, onze roze editie! De MOAI 10’6 allround SUP is het perfecte SUP board voor recreatief gebruik. Het board is zeer stabiel en gemakkelijk te draaien in het water, waardoor hij ideaal is voor elke gebruiker. De MOAI WS 10’6 is opblaasbaar, dus gemakkelijk mee te nemen naar iedere locatie. Met de MOAI trolley backpack kan je eenvoudig jouw SUP board en accessoires opslaan. Daarnaast kan de MOAI WS 10’6 gebruikt worden als kajak door een MOAI kajak zitje aan de d-ringen te bevestigen. Het kajak zitje en de kajak peddel worden los verkocht. 

Product specificaties:
Afmetingen: 320 x 81 cm
Dikte: 15 cm
Max. gewicht: 130 kg
Product gewicht: 8,5 kg
Volume: 260 liter
Max. druk: 15psi

€499,-

MOAI all-round 9’5

Het MOAI board bevat:

Centraal handvat – Het board heeft een centraal handvat om het board eenvoudig het water in te tillen zodra het is opgeblazen.
D-ringen & laad net – Het board heeft meerdere d-ringen. Aan de voorkant vind je een laad net van kabels met 4x d-ringen. Ideaal wanneer je extra bagage mee wilt nemen zoals een dry bag. Aan de d-ringen aan de achterkant van het board kun je een surf-leash bevestigen.
Comfortabele pad – Het board heeft een comfortabel pad (schuimkussen) om op te staan. Dit zogenaamde EVA-kussen is antislip.
Afneembare vin – Het board heeft een systeem van 1 vin.

 

€ 399,-

 

MOAI all-round 10’6

De MOAI 10’6 allround SUP is het perfecte recreatie board. Dit board is erg stabiel en makkelijk te draaien in het water, waardoor het ideaal is voor iedere soort gebruiker. Het board is opblaasbaar en daardoor draagbaar en eenvoudig mee te nemen naar iedere locatie. Het wordt geleverd met alle benodigde accessoires om direct het water op te kunnen. Je kunt het board en de accessoires eenvoudig opbergen in de trolley backpack. .Je kunt de 10’6 SUP ook als kajak gebruiken door een kajakzitje op het board te bevestigen in combinatie met onze MOAI kajakpeddel. Het kajakzitje en kajakpeddel zijn optioneel en worden los verkocht.
Product details
Afmetingen: 10’6 x 32” x 6” (320 x 81 x 15 cm)
Max gewicht: 130kg
Product gewicht: 11 kg
Volume: 260 liter
Max druk: 15psi</s

€ 499,-

MOAI allround 11′

Opblaasbaar en zeer stabiel. Lichtgewicht. Sneller & sportiever.
De MOAI 11’ SUP is het ideale allround board voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt. Dit board is sneller en veelzijdiger dan andere modellen op de markt, maar tegelijkertijd nog steeds erg stevig en stabiel. Dit maakt de MOAI ’11 ideaal voor de meer ervaren gebruikers en enthousiaste beginners. Het 2019 model is gemaakt met fusietechnologie, wat het board lichter en milieuvriendelijker maakt. We hebben ook een kickpad toegevoegd voor sportieve gebruikers. Met jouw aankoop doen wij tevens een donatie aan ons goede doel.

Product Details
Afmetingen: 11 ‘ x 30 “x 6” (335 x 76 x 15 cm)
Max gewicht: 150 kg
gewicht van het product:
9 kg volume: 280
liter Max druk: 15psi

€ 569,-

MOAI all-round 12’4

Nieuw voor het seizoen 2020 is onze 12’4 SUP voor meerdere personen. Dit board is ontworpen als een gezinsboard. Het is opblaasbaar en multifunctioneel. Twee personen kunnen het als een SUP of als een kajak gebruiken. Het is ook mogelijk dat de ene persoon staat en peddelt, terwijl de ander op de kajak zit. Dit maakt de MOAI 12’4 het ideale recreatieboard voor het hele gezin!

Het board is inclusief 1x bagagenet en diverse zijhandvatten om het board met meerdere personen te dragen. Gemaakt met Fusion-technologie, waardoor het board lichter en milieuvriendelijker is.

Product Details
Afmetingen: 12’4 x 33 “x 6” (376 x 84 x 15 cm)
Max gewicht: 190 kg
gewicht van het product: 11 kg
volume: 380liter

Max druk: 15psi

€ 599,-

MOAI touring 12’6

Ideaal voor langere afstanden. Opblaasbaar en zeer stabiel. Fusietechnologie.De MOAI 12’6 touring SUP is het ideale board voor de meer ervaren gebruikers die meer tijd op het water willen spenderen. Het board is inclusief 2x netten, waarmee je extra bagage over langere afstanden kunt vervoeren. Het board is gevormd om sneller te zijn dan onze andere MOAI modellen, maar met de noodzakelijke stijfheid en stabiliteit. Het gebruik van fusietechnologie maakt dit board lichter en milieuvriendelijker.

Product Details
Afmetingen: 12 ‘ 6 x 32 “x 6” (381 x 81 x 15 cm)
Max gewicht: 170 kg
product gewicht: 9,5 kg
volume: 350 liter
Max druk: 15psi

€ 669,-

Door dealerships met o.a. MOAI kunnen we u een breed scala aan Stand Up Paddles en accessoires aanbieden. Wij helpen u graag met de juiste keuze van uw eigen sup-board! Welk board past precies bij uw lengte en gewicht? Wilt u het open water op, of zoekt u liever een rustig beekje op?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!